Klicka här för att gå till cohops.se
c/o HOPS

Prenumerationsvillkor

För att underlätta god service, korrekt administration och leverans av din prenumeration använder vi oss av modern informationsteknik för behandling av de uppgifter du lämnar oss. Personuppgifter som du lämnar oss vid prenumerationstillfället behandlas av oss så att vi kan fullgöra prenumerationsåtagandet och för vidtagande av åtgärder som du begärt före och efter tecknande av prenumeration. Någon absolut leveransgaranti kan inte utställas och vi ber dig att kontakta oss vid eventuella störningar. Prenumerationen startar med nästa nummer när betalningen kommer Me and My Magazines tillhanda. 

Priser I alla priser ingår moms med 6 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. 

När får jag c/o HOPS? Vid köp av lösnummer är handläggningstiden 7-21 dagar. Årsprenumeration startar i och med nästa nummer.

Ångerrätt Vi erbjuder öppet köp, ångerrätt, i enlighet med Konsumentverkets regler för e-handel. Du har 14 dagars full ångerrätt från det att du beställt din prenumeration. 

Ändringar Om du har ändringar rörande din prenumeration, t.ex. adressändring kontakta oss på red@cohops.se

Uppsägning Du kan säga upp din prenumeration när som helst genom att maila red@cohops.se. Observera att om uppägning sker mitt i en prenumerationsperiod, sker ingen återbetalning. Returnerad tidning räknas ej som uppsägning. Prenumeration till utlandet Vid prenumeration till utlandet tillkommer portokostnad.

Kontakt: red@cohops.se